Telefon butik: 011-571 51 E-post: info@orgakvarn.se

Sök
Stäng denna sökruta.

Välkommen till Orga kvarn

Orga kvarn har varit i familjen Nymans ägo sedan 1936. I vår produktion är huvudsyftet att framställa svenskodlat och mjöl malt med omsorg. Vi vill ge våra kunder ett förtroende att lita på.

Ni är hjärtligt välkomna att besöka oss i butiken med lantlig miljö och personlig service.

Bränslepellets

Vi säljer bränslepellets från Forssjö Pellets AB. En närproducerad svensk pellets från Katrineholm. Forssjös pellets består av rent trä från närliggande skogar och till största del från deras egna sågverk. Vi säljer pellets på pall, bulk och i stor-säck.

Våra produkter

Mjöl

I vår verksamhet producerar vi mjöl med omsorg. Mjölet mals i vår produktion med hantverksmässiga metoder vilket ger en annan smak och konsistens på mjöl. Vi producerar mjöl helt fritt från tillsatser med spannmål från noga utvalda lokala producenter i Östergötland.

Foder

Vårt foder produceras i vår anläggning, en liten fabrik med stora möjligheter och flexibilitet. Vi arbetar med noga utvalda leverantörer och samarbetspartners för att kunna producera foder med hög kvalité.

Populära produkter

Butiken

Ni är välkomna att göra ett besök i vår trevliga butik som ligger i anslutning med kvarnen. Butiken är uppbyggd på gammaldags vis, varav den gemytliga miljön.

I vårt sortiment hittar ni bland annat vårt mjöl, cider, sylt, och saft från Brunneby Musteri, ägg från Åkerby, honung från Vånga Honung och ostkaka, sylt, gnisselost och salladsost från Herrsäters Gård.

Våra certifieringar

Vi är certifierade av KRAV och VFK, allt för att du som kund skall känna dig trygg med att köpa produkter av oss.